Aftaler for samsinger

Samsinger rejser hos Samsø Rederi til reducerede priser både som gående, i bil eller med motorcykel. 

Så har du fast adresse på Samsø, kan du som samsing nemt komme med færgerne til og fra Samsø.

Specielt for dig der bor på Samsø

Aftaler for samsinger

Hos Samsø Rederi kan du, hvis du bor fast på Samsø rejse til reducerede priser. Det kan du både som gående, i bil eller med motorcykel.

Skal du rejse som gående skal du have udstedt et ø-kort hos borgerservice på Samsø Kommune. Skal du rejse i bil, kan du når du har fået dit ø-kort lave en Samsing-aftale med Samsø Rederi. Skal du rejse med motorcykel skal du lave en MCSamsing-aftale med Samsø Rederi.

LOGIN Samsing-aftale

LOGIN ø-kort

VÆRD AT VIDE

KONTAKT OS

TRAFIKINFORMATION

Danmarks hyggeligste pendlerrute ..

Udtalelser fra pendlere

Skal du pendle fra Samsø til Aarhus med hurtigfærgen?

Pendlerservice

pendler samsø

Det er ingen hemmelighed, at vejret har betydning for færgefarten til og fra Samsø. Og vejret har selvfølgelig hurtigere en betydning for sejladsen på vores hurtigfærge til Aarhus end på vores større bilfærge, der sejler til Hou.

Derfor vil vi gerne yde en ekstra service for samsinger, som skal pendle med hurtigfærgen og sørge for, at du kan komme på arbejde de dage, hvor vejret eller andet betyder, at vi må aflyse vores pendlerafgange med hurtigfærgen.

Hvis afgangen med hurtigfærgen kl. 6.30 fra Samsø aflyses, henvises du i stedet til færgen til Hou, der sejler fra Samsø kl. 5.45. Du får besked om aflysningen senest aftenen før. En pendlertransport vil holde og vente på dig og dine medpassagerer i Hou og køre til Dokk1 i Aarhus. Det er muligt at stå af undervejs på strækningen.

Hvis afgangen med hurtigfærgen kl. 16.30 fra Aarhus aflyses, henvises du i stedet til færgen, der sejler fra Hou kl. 17.00. En pendlertransport kører dig og dine medpassagerer direkte fra Dokk1 til Hou kl. 15.45. Der er desværre ikke mulighed for opsamling på ruten. Skulle transporten til Hou blive forsinket pga. af trafikaleforhold mv. venter færgen max 15 minutter. 

Vi gør vores til at du kommer frem, HVER DAG

Skal du pendle med hurtigfærgen til Aarhus? Så gør vi vores for at sikre, at du kan komme på arbejde hver dag. Vi får dig til og fra Dokk1 i Aarhus, også på dage, hvor vejret kan betyde, at vi må aflyse en af vores pendlerafgange på hurtigfærgen.

Pendlerafgange med hurtigfærgen er afgangen kl. 06.30 fra Samsø og kl. 16.30 fra Aarhus. Hvis disse afgange bliver aflyst sørger vi for, at du får besked i god tid, og at du i stedet kan komme med færgen til og fra Hou og med pendlertransport til og fra Dokk1 i Aarhus.

Antal afgange på et år
Antal aflysninger på et år
1,8 % 2%

Tilmeld dig pendlerservice

Fastboende samsinger kan tilmelde sig pendlerservice. For at tilmelde dig, sender du en sms med teksten PENDLER til 1245.

Samsø - et levende samfund midt i Danmark

Tid til Samsø?

På Samsø tager vi os god tid til det vigtige: Vores familie, os selv og hinanden. God tid til fællesskaber og fælles eventyr. Og ikke mindst god tid til Samsø.

Hvem ved? Måske det er ved at være tid til at flytte til Samsø.

Kom i kontakt med Samsø Rederi

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os på 70225900

Telefonerne er åbne:
Alle dage 8.00 – 16.00

Vi svarer på mails alle dage mellem
kl. 06.00 – 19.00