Billig dagsbillet
fra Hou til Samsø

Nyd en dag på Samsø

Ud og hjem samme dag

Køb en dagsbillet fra Hou til Samsø og nyd en dag på skønne Samsø.

På ruten Hou – Samsø kan du i 2024 få en dagsbillet til en almindelig personbil tur/retur med op til fem personer for kun 349 kr. i vores billige perioder og 565 kr. i skolernes ferier*
*Gælder på lørdage, helligdage og i skolernes ferier, KUN på afgangen 07.00 fra Hou og 20.45 fra Sælvig.

Bemærk!! Kan KUN købes online. Du kan ikke købe en dagsbillet til Samsø i vores automater på havnene. Billetten kan ikke ændres eller refunderes efter køb.

BESTIL ONLINE HER


Billige perioder 2024:
1. januar – 28. juni
12. august – 31. december

BESTIL BILLET

ÆNDRE BILLET

VÆRD AT VIDE

KONTAKT OS

TRAFIKINFORMATION

Om Samsø

Samsø og havet omkring øen indbyder til en vidunderlig blanding af dyb afslapning i rolige omgivelser og herlige ferieaktiviteter.

Strandene varierer fra brede børnevenlige strande med lavt vand, til det lidt dybere, og andre steder mere stenede strande, hvor der til gengæld er gode fiskemuligheder. Overalt er vandet krystalklart, og den lange kyststrækning betyder, at strandene aldrig er overfyldte.

Samsø har en størrelse på 114 km2, og på dette areal findes en ubeskrivelig smuk og meget afvekslende natur, der byder på mange oplevelser og muligheder for aktiviteter. Landskabet og de korte afstande gør Samsø ideel til bla. cykelferie.

Alt hvad der er værd at vide om Samsø

VisitSamsø er din guide på en skøn ferie på Samsø

VisitSamsø er vores turistinformation og på deres hjemmeside, kan du finde alt den information du skal bruge for at få en fantastisk ferie på Samsø. Du finder også her et sted at sove, et sted at spise overblik over øens mange oplevelser mv.

Du kan i deres kalender også se hvad der sker lige præcis, når du skal holde ferie. Vi opfordrer dig også til at besøge turistinformationen i Tranebjerg. På den måde får du det bedste udgangspunkt til din ferie på Samsø. 

 

Man sejler da til en ø...

Overfarten er en oplevelse i sig selv

Kom i kontakt med Samsø Rederi

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os på 70225900

Telefonerne er åbne:
Alle dage 8.00 – 16.00

Vi svarer på mails alle dage mellem
kl. 06.00 – 19.00