Billig dagsbillet
fra Hou til Samsø

Nyd en dag på Samsø

Ud og hjem samme dag

Køb en dagsbillet fra Hou til Samsø og nyd en dag på skønne Samsø.

På ruten Hou – Samsø kan du i 2023 få en dagsbillet* med en almindelig personbil tur/retur med fem personer til kun 349 kr. i vores billige perioder og 565 kr. i skolernes ferier
*I de billige perioder gælder dagsbilletten på lørdage, søndage, helligdage, ferier (udenfor standardperioden) samt på nedenstående hverdagsafgange:

Fra Samsø: kl.8.15, 10.45, 18.15 og 20.45

Fra Hou: kl.9.30, 12.00, 19.30 og 22.00

I skolernes ferier gælder dagsbilletten på alle afgange dog med undtagelse for hverdagsafgangene kl.5.45 fra Sælvig og kl.7.00 fra Hou.


Bemærk!! Du kan ikke købe en dagsbillet til Samsø i vores automater på havnene.

DET GØR DU ONLINE HER


Billige perioder 2023:
1. januar – 23. juni
7. august – 31. december

BESTIL BILLET

ÆNDRE BILLET

VÆRD AT VIDE

KONTAKT OS

TRAFIKINFORMATION

Om Samsø

Samsø og havet omkring øen indbyder til en vidunderlig blanding af dyb afslapning i rolige omgivelser og herlige ferieaktiviteter.

Strandene varierer fra brede børnevenlige strande med lavt vand, til det lidt dybere, og andre steder mere stenede strande, hvor der til gengæld er gode fiskemuligheder. Overalt er vandet krystalklart, og den lange kyststrækning betyder, at strandene aldrig er overfyldte.

Samsø har en størrelse på 114 km2, og på dette areal findes en ubeskrivelig smuk og meget afvekslende natur, der byder på mange oplevelser og muligheder for aktiviteter. Landskabet og de korte afstande gør Samsø ideel til bla. cykelferie.

Alt hvad der er værd at vide om Samsø

VisitSamsø er din guide på en skøn ferie på Samsø

VisitSamsø er vores turistinformation og på deres hjemmeside, kan du finde alt den information du skal bruge for at få en fantastisk ferie på Samsø. Du finder også her et sted at sove, et sted at spise overblik over øens mange oplevelser mv.

Du kan i deres kalender også se hvad der sker lige præcis, når du skal holde ferie. Vi opfordrer dig også til at besøge turistinformationen i Tranebjerg. På den måde får du det bedste udgangspunkt til din ferie på Samsø. 

 

Man sejler da til en ø...

Overfarten er en oplevelse i sig selv

Kom i kontakt med Samsø Rederi

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os på 70225900

Telefonerne er åbne:
Alle dage 8.00 – 19.00

Vi svarer på mails alle dage mellem
kl. 06.00 – 19.00