Opdatering af kreditkort

Et af kravene for at kunne rejse på en aftale hos Samsø Rederi, er at have et kreditkort at tilknytte sin aftale. Når man så rejser på sin aftale trækkes rejsens pris automatisk på det tilknyttede kreditkort.

Du kan også tilknytte et kreditkort til dit ø-kort. Hvis du vælger at gøre dette gælder de samme regler i forhold til opdatering af kreditkort som til en aftale.

Det er dit ansvar

Det er dit ansvar som kunde, at du har et kreditkort på din aftale. Har du ikke et kreditkort på din aftale, kan du ikke rejse på din aftale og må derfor købe en almindelig billet på havnen.

Husk mobiltelefonen med nemid

Når du opdaterer dit kreditkort hos Nets, sender de en kode til din telefon, på det nummer du har registreret hos Nets. Er der ikke registreret et telefonnummer eller har du skiftet nummer kan du opdatere via Nemid

Vi vejleder gerne

Har du brug for vejledning i hvordan du opdaterer dit kreditkort, kan du låne en tablet i en af havnene og opdatere der. Vores medarbejdere har ifølge loven ikke lov til at opdatere kortet for dig, da det kræver brug af dine personlige oplysninger hos Nets.

Du skal selv opdatere dit kreditkort

Samsø Rederi kan ikke opdatere dit kreditkort for dig, da vi ikke har adgang til dette i vores system. Dette foregår alt sammen hos Nets, et system vi ikke har adgang til.

Kundenummer og adgangskode

For at kunne opdatere dit kreditkort skal du bruge dit kundenummer og adgangskode hos Samsø Rederi for at kunne logge ind.

Kender du ikke dit kundenummer og / eller adgangskode kan du ringe til os på 70225900, så kan vi hjælpe med det.

Opdater dit kreditkort her

Log ind for bizzkunder
Har du dit kundenummer og adgangskode klar?

Opdater dit kreditkort her

Log ind for ø-kort / pendlerkort
Har du dit kundenummer og adgangskode klar?

Du opdaterer dit kreditkort på følgende måde:

  1. Log ind med dit kundenummer og adgangskode.
  2. Tryk på “Rediger kort”. Du bliver derefter viderestillet til Nets, hvor du laver opdateringen.
  3. Når du kommer til Nets hjemmeside, skal du vælge dit korttype og indtaste kortnummer, udløb og kontrolcifre.
  4. For at kunne afslutte hos Nets sender de dig en engangskode som du modtager på den telefon du har tilknyttet hos Nets. Hvis du ikke har tilknyttet et telefonnummer kan du også opdatere via Nemid.