Sejler færgen til Samsø til tiden?

Trafikinformation

Problemer med betalingskort

Der er i øjeblikket problemer med betaling med kreditkort på nettet, der arbejdes på at få det løst hurtigst muligt, men indtil da må du have tålmodighed, og prøve igen senere.

Passagerbegrænsning d. 18/05 kl. 22

På afgangen onsdag d. 18. maj kl. 22.00 fra Hou, har vi farlig gods med som har en passagerbegrænsning på 12 personer, så derfor skal alle booke plads, det gælder også for samsing både med bil og som gående på telefon: 70225900. Samsinger har fortrinsret til pladserne, og eventuelle ledige pladser vil blive frigivet på dagen kl. 12.00.

Se flere trafikinformationer

Vi giver altid besked

Vi siger noget,
så snart vi ved noget..

Vi udsender trafikinformation, hvis vi afviger fra normalen med mere end 15 minutter. 

Vi sætter en dyd i at give vores kunder besked. Så du kan være sikker på, at hvis der står at vi sejler planmæssigt, så sejler vi planmæssigt. 

Så snart vi ved, at vi kommer til at blive forsinket eller andet, giver vi besked, så hurtigt som muligt. 

At udsende trafikinformation handler ikke kun om at opdatere informationen på denne side. Vi udsender også sms’er til jer, der er tilmeldt vores sms-service. Ligesom vi skal håndtere en forsinkelse eller aflysning ved at lukke afgange i vores system, evt. flytte kunder til nye afgange, ringe til vognmænd der skal have flyttet deres lastbiler til nye afgange og meget andet.

Vi har derfor altid meget travlt, når vi oplever forsinkelser eller aflysninger. Derfor opfordrer vi jer til at følge med her på siden og ikke ringe eller skrive til os, da vi ikke har mere at fortælle end I kan læse her. 

Vi takker for jeres forståelse.

Få trafikinformation på sms

Tilmeld dig vores sms-service, så kan du være sikker på at få besked, så snart vi har noget at fortælle, uden at skulle tjekke vores hjemmeside eller ringe til os.

færge til samsø

Få information om ruten
Hou - Sælvig

Send en sms med teksten HOU til 1245

(Koster alm. sms-takst). 
Du modtager en sms bekræftelse på din tilmelding. 

Få information om ruten
Aarhus - Sælvig

Send en sms med teksten AARHUS til 1245

(Koster alm. sms-takst). 
Du modtager en sms bekræftelse på din tilmelding.