aftaler for erhvervskunder

Rejser I ofte med bil indregistreret i CVR/SE-nummer til Samsø, kan I rejse til fordelagtige priser ved at lave en Erhvervs-aftale. Hvis I rejser med andre køretøjer end personbiler og rejser for mere end 25.000 kr. om året med Samsø Rederi kan I blive oprettet som storkunder.

Erhvervs-aftale

For at kunne rejse til reduceret pris med jeres bil, skal I oprette en Erhvervs-aftale med Samsø Rederi. 

Aftalen gælder biler op til 7 meter lang. Max 3500 kg. Indregistreret i CVR nummer og til godstransport / erhvervskørsel eller kombineret godstransport / erhvervskørsel og privat.

For at kunne oprette en Erhvervs-aftale skal I have et kreditkort at tilknytte aftalen. 

I opretter aftalen ved at udfylde oprettet i systemet. Dette kan tage 1-3 hverdage. 

Når I er blevet oprettet modtager I en email med jeres kundenummer og adgangskode, samt en vejledning i hvordan I aktiverer jeres aftale, ved at tilføje et kreditkort til aftalen.

Priser for 2021:

166,48 kr. ekskl. moms for bil inkl. 6 meter lang.

Hvis I har trailer eller campingvogn med koster anhængeren standard pris, men I bibeholder den billige pris for bilen.

Storkunde-aftale

En storkunde aftale er IKKE en rabataftale, men en aftale om betaling via faktura og ikke ved booking, som gælder for vores andre kunder. 

For at kunne blive oprettet som storkunde skal I have et transportbehov hos Samsø Rederi som overstiger 25.000 kr. om året.

Når I har en storkundeaftale rejser I uden at betale ved bestilling, men modtager faktura fra Samsø Rederi, d. 10., 20 & 30 i hver måned.

I ansøger om en storkunde aftale ved at udfylde vores ansøgningskema. I ansøger om en storkunde aftale, ved at udfylde vores ansøgningsskema. Herefter foretager vores trafikleder en kreditvurdering mv. Det tager mellem 1 – 5 hverdage inden I kan forvente et svar