Trafikinformation

Aflysning d. 19. september kl. 18.15 og 19.30

På grund af kraftig vind i Sælvig, og vind og strøm i Hou er vi desværre nødt til at aflyse følgende i dag d. 19. september, Sælvig kl. 18.15 og fra Hou kl. 19.30.
Afgangen fra Sælvig kl. 20.45 og Hou kl. 22.00 forventer vi sejler, men de kan blive forsinket i afgang, hvis vejrsituationen skubber sig.
Billetter der er bookede til afgangen kl. 18.15 flyttes ti kl. 20.45, og billetter til afgangen kl. 19.30 flyttes til kl. 22.00

Hurtigfærgen Lilleøre sejler planmæssigt, da vinden først tiltager efter sidste ankomst til Sælvig.

Med venlig hilsen
Samsø Rederi

Vi giver altid besked

Vi siger noget,
så snart vi ved noget..

Vi udsender trafikinformation, hvis vi afviger fra normalen med mere end 15 minutter. 

At udsende trafikinformation handler ikke kun om at opdatere informationen på denne side. Vi udsender også sms’er til jer, der er tilmeldt vores sms-service. Ligesom vi skal håndtere en forsinkelse eller aflysning ved at lukke afgange i vores system, evt. flytte kunder til nye afgange, ringe til vognmænd der skal have flyttet deres lastbiler til nye afgange og meget andet.

Vi har derfor altid meget travlt, når vi oplever forsinkelser eller aflysninger. Derfor opfordrer vi jer til at følge med her på siden og ikke ringe eller skrive til os, da vi ikke har mere at fortælle end I kan læse her. 

Vi takker for jeres forståelse.

Få trafikinformation på sms

Tilmeld dig vores sms-service, så kan du være sikker på at få besked, så snart vi har noget at fortælle, uden at skulle tjekke vores hjemmeside eller ringe til os.

færge til samsø

Få information om ruten
Hou - Sælvig

Send en sms med teksten HOU til 1245

(Koster alm. sms-takst). 
Du modtager en sms bekræftelse på din tilmelding. 

Få information om ruten
Aarhus - Sælvig

Send en sms med teksten AARHUS til 1245

(Koster alm. sms-takst). 
Du modtager en sms bekræftelse på din tilmelding.