Buspriser

 

Cannot find required Table


1 zone
Fra d. 25. juni bliver Samsø til 1 zone.  Det betyder at du betaler den samme pris uanset hvor på Samsø du køre. (Under Midttrafik er der kørt med 4 zone priser)


Hunde med i bussen
Det er tilladt at tage sin hund med i rutebussen, kan den være i en transportkasse/taske er den gratis. I telebussen er det kun tilladt at tage sin hund med, hvis den kan være i en transportkasse/taske.


Stor bagage
Har du stor med bagage med, udover en alm. kuffert, skal der også betales for denne.


Periodekort
Sælges fra oktober 2017 i busserne.


Dagsbillet
Med en dagsbillet kan du hoppe af og på bussen hele dagen.
Du 
køber din billet i bussen og kan køre hele øen rundt på den samme billet.


Betaling
Du kan betale med kontanter og kreditkort i rute- og telebusserne.


Én billet
Billetten er den samme for rute- og telebus. En indløst billet gælder også ved omstigning. F.eks. fra tele- til rutebus eller omvendt.


Har du et Ø-kort?
Med Ø-kort retur, kan du som passager mod forevisning af en voksen- eller børnebillet og dit Ø-kort, køre gratis retur, med rute- eller telebussen. Ø-kort Retur gælder kun samme dag som billetten er købt og du kan bruge den én gang retur, hele dagen.


Tag 2 børn med gratis
Voksne og pensionister kan gratis tage to børn (under 12 år) med på rejsen. Børn der rejser gratis sammen med en betalende voksen, skal også stå af og på bussen, på samme tid som den voksen. Et betalende barn kan også gratis tage ét barn (under 12 år) med på rejsen, blot de står af på samme tid. 


Dokumentation
Børn og pensionister skal kunne fremvise dokumentation
for deres fødselsdag, for at kunne rejse til henholdsvis børne- og pensionistpriser.