Mc-Bizzsamsø

Som fastboende på Samsø kan du oprette en MC-BizzSamsø aftale med Samsø Rederi. Aftalen giver rabat på rejser med motorcykel på ruten Sælvig  – Hou (Jylland).

Krav til oprettelse

For at kunne få en MC-BizzSamsø aftale skal du:

  1. Være fastboende på Samsø og have et ø-kort.
  2. Være i besiddelse af en bizz fra Brobizz Danmark – hvis du ikke har en i forvejen, skal den først bestilles hos brobizz.dk. Bestil den her. 
  3. Acceptere vores vilkår  for aftalen.
  4. Have et kreditkort, som du kan tilknytte aftalen.

Automatisk pladsreservation

Som fastboende på Samsø med ø-kort og en MC-BizzSamsø aftale, har du automatisk pladsreservation på færgen. Det betyder at du IKKE skal booke plads i forvejen. Da vi allerede har reserveret en plads til dig.

Booker du alligevel optager du 2 pladser og vil ved ankomst til havnen blive henvist til “turistbanerne” og ikke holde blandt de andre samsinger, der køres først ombord.

Opret MC-BizzSamsø aftale

Du opretter en MC-BizzSamsø aftale ved at udfylde vores oprettelsesformular. 

Når vi har modtaget din oprettelse, skal vi have dit oprettet i systemet. Dette kan tage 1-3 hverdage. 

Når du er blevet oprettet modtager du en email med dit kundenummer og adgangskode, samt en vejledning i hvordan du aktiverer din aftale, ved at tilføje dit kreditkort til aftalen.

Specielle regler i uge 29

I uge 29 og mandag i uge 30 SKAL alle booke plads på færgen. Det vil sige, at din automatiske pladsreservation bortfalder disse 8 dage.

Dette er suspenderet igen i 2021, da festivalen er aflyst, så ingen bookinger på ø-kort for samsinger i 2021.

Opdatering af Kreditkort

Du opdaterer dit kreditkort på følgende måde:

  1. Log ind med dit kundenummer og adgangskode her.
  2. Tryk på “Rediger kort”. Du bliver derefter viderestillet til Nets, hvor du laver opdateringen.

Det er dit ansvar som kunde, at du har et kreditkort på din aftale. Har du ikke et kreditkort på din aftale, kan du ikke rejse på din bizz og må derfor købe en almindelig billet på havnen.

Samsø Rederi kan ikke opdatere dit kreditkort for dig, da vi ikke har adgang til dette i vores system. Dette foregår alt sammen hos Nets, et system vi ikke har adgang til.

Bemærk! Udover brugen af bizzer fra brobizz.dk har Samsø Rederi pt ikke yderligere samarbejder med Brobizz. Så hvis du f.eks. får et nyt kreditkort, skal du skifte det både hos Brobizz.dk og hos Samsø Rederi.