kundeaftaler

Hos Samsø Rederi har vi flere forskellige kundeaftaler, alt efter om du bor på Samsø eller ej, er erhvervskunde, pendler mv. 

Bor du fast på Samsø eller ejer et fritidshus på øen, kan du ved henvendelse ved Borgerservice hos Samsø Kommune få udstedt et ø-kort. Kortet kan bruges til at rejse til nedsat pris på begge vores ruter.

Samsing-aftale

En Samsing-aftale for dig der har fast adresse på Samsø og gerne vil rejse med bil mellem Hou og Samsø. Kræver at du har fået udstedt et ø-kort hos Borgerservice hos Samsø Kommune.

Mc-BizzSamsø

En MC-bizzaftale for dig der har fast adresse på Samsø og gerne vil rejse med motorcykel mellem Hou og Samsø. Kræver at du har fået udstedt et ø-kort hos Borgerservice hos Samsø Kommune.

fritidssamsing-aftale

En fritidssamsing-aftale for dig der har et fritidshus på Samsø og gerne vil rejse med bil mellem Hou og Samsø. Kræver at du har fået udstedt et ø-kort hos Borgerservice hos Samsø Kommune.

Mc-bizzfritid

En MC-bizzaftale for dig der har et fritidshus på Samsø og gerne vil rejse med motorcykel mellem Hou og Samsø. Kræver at du har fået udstedt et ø-kort hos Borgerservice hos Samsø Kommune.

Pendlerkort

Rejser du ofte til Samsø som gående (og ikke har ø-kort), kan du med fordel oprette en pendlerkortaftale. Kortet giver dig 15% i rabat på dine rejser. Det koster 150 kr. i oprettelse.

Tur-aftale

En Tur-aftale er for dig der rejser ofte med bil mellem Jylland og Samsø.

Erhvervs-aftale

En Erhvervs-aftale som kan indgåes af virksomheder
med personbiler indregistreret med CVR nummer.

Storkunder

Hvis din virksomhed har et transportbehov på ruten Samsø-Jylland der overstiger 25.000 kr. om året, kan du med fordel lave en storkundeaftale med Samsø Rederi. 

Når du har en storkundeaftale rejser du uden at betale ved bestilling, men modtager faktura fra Samsø Rederi, d. 10., 20. & 30. i hver måned.

Bemærk!
En storkundeaftale er ikke en rabataftale.
Det er altså samme priser du rejser til, om du har en aftale eller ej.