BroBizz information

Samsø Rederi har indgået en aftale med Brobizz.dk der giver vores kunder lov til, at bruge BroBizz.dk´s bizzer hos Samsø Rederi. 

For at du kan bruge din BroBizz hos Samsø Rederi,
skal du oprettet en bizz-aftale med os.

Du kan se hvilke bizz-aftaler du kan oprette i menuen til højre.


Anskaffelse af en Brobizz

Hvis ikke du har en BroBizz i forvejen, som du f.eks. bruger hos færgen til Sjælland eller over storebæltsbroen etc. skal du anskaffe dig en BroBizz, inden du kan indgå en aftale med Samsø Rederi

Bestil en BroBizz her


Vi gør opmærksom på, at Samsø rederi udover brugen
af Brobizz.dk´s bizzer, ikke pt har et yderligere samarbejder med Brobizz. Så hvis du f.eks. får et nyt kreditkort, skal du skifte det både hos Brobizz.dk og hos Samsø Rederi.


Automastisk pladsreservation

Som fastboende på Samsø med ø-kort og en SamsøBizz aftale, har du automatisk pladsreservation på færgen. Det betyder at du IKKE skal booke plads i forvejen. Da vi allerede har reserveret en plads til dig.

Booker du alligevel optager du 2 pladser og vil ved ankomst til havnen blive henvist til “turistbanerne” og ikke holde blandt de andre samsinger der køres først ombord.

Vi gør opmærksom på, at dette kun gælder fastboende samsinger og ikke fritidssamsinger.

Specielle regler i uge 29

I uge 29 og mandag i uge 30 SKAL alle booke plads på færgen. Det vil sige, at din automatiske pladsreservation bortfalder disse 8 dage. 

Login og book ved at trykke på nedestående knap