SamsøBizz - ø-kort 2016

Samsø / Jylland - Jylland - Samsø (gældende indtil 1. januar 2017)


GÅENDE PASSAGERER med ø-kort Enkeltbillet i DKK inkl. moms
Voksen
42,-
Barn 4-15 år22,-
Barn 0-3 år
gratis
Pensionist
22,-


PERSONBIL med SamsøBizz
Længde maks. 6 meter uanset højde, inkl. fører 129,-
Ekstra personer i bilen over 3 år
34,-
Ekstra personer i bilen under 3 år
gratis
Trailer i forbindelse med bizz. Trailer maks. 4 meter (trailer kan ikke tilkøbes ved check-in på havnen, men skal bestilles i forvejen)
151,-
Trailer i forbindelse med bizz. Trailer maks. 6 meter (trailer kan ikke tilkøbes ved check-in på havnen, men skal bestilles i forvejen)
281,-
Tillæg pr. ekstra meter over 6 meter
94,-


MOTORCYKEL
MC inkl. fører ((Billet skal bestilles i forvejen) 71,-


CYKEL / KNALLERT i forbindelse med ø-kort
Cykel / Knallert14,-
Cykelanhænger
14,-


ØKORT
Ø-kort udstedes til fastboende på Samsø og Fritidssamsinger med hus på Samsø. Ø-kortet bruges for at få rabat hos Samsø Rederi. Som gående trækker man en billet med sit ø-kort i automaten i havnen og som kørende giver ø-kortet rabat i forbindelse med oprettelsen af en SamsøBizz. Udstedelse af Ø-kort gives af Borgerservice hos Samsø Kommune. 

Ø-kortet skal altid være med på rejsen og som gående skal det vises ved ombordstigning.


SAMSØBIZZ
For at få en SamsøBizz 
skal du have et ø-kort. Dette skal altid medbringes på rejsen. SamsøBizz er et bilprodukt og kan derfor kun benyttes af personer over 18 år.

BESTILLING AF BIZZ
Selve Bizzén bestilles ved brobizz.dk. Når du har fået bizzén skal den registreres hos os. Det gøres ved at udfylde aftaleblanketten du kan downloade nedenfor. Det tager 1-5 hverdage at oprette jeres aftale.

Når aftalen er oprettet modtager I kundenummer og adgangskode på mail. Derefter skal I tilknytte et kreditkort til aftalen ved at logge ind via den røde boks på vores forside. Når et kreditkort er tilknyttet virker jeres bizz. 

AUTOMATISK PLADSRESERVATION
Fastboende samsinger har automatisk pladsreservation hele året, pånær i uge 29 og mandagen i uge 30, hvor alle inkl. gående skal booke plads. Vi opfordrer derfor alle fastboende til IKKE at booke plads, da vi allerede har reserveret pladsen til jer. Hvis I alligevel booker plads optager I derfor 2 pladser, som kunne være givet til en anden.*


MISBRUG

Ved misbrug eller manglende gyldig rejsehjemmel betales standard billet samt en kontrolafgift på 600 kr. Ø-kort og SamsøBizz inddrages ved gentagen forseelse / misbrug af Ø-kortet og SamsøBizzen og disse inddrages disse i ét år. Dette sker i samråd med Samsø Kommune.

OVERSTÅENDE ER EN DEL AF VORES VILKÅR FOR BRUG AF Ø-KORT OG SAMSØ BIZZ. NEDEN FOR KAN DU SE ALLE VILKÅR SOM ER DE VILKÅR DU SKRIVER UNDER PÅ VED OPRETTELSE AF EN SAMSØBIZZ HOS SAMSØ REDERI.* Automatisk pladsreservation gælder for personbil og MC´er– maks. længde 6 meter – inkl. fører ved indtjekning senest 10 minutter før planmæssig afgang. Automatisk pladsreservation gælder ikke for personbil med anhænger/campingvogn. Bemærk at der kan være perioder, hvor automatisk pladsreservation ikke vil være gældende. Dette vil altid blive oplyst her på siden.

Biler/varebiler indregistreret i CVR/SE-nr. kan ikke anvende Bizz - Samsing / Bizz - Fritidssamsing. 
Har du brug for en Bizz - Erhvervsaftale? 
Læs mere her

Samsø strand